Over ons

Coppens Slaapcomfort

Contactformulier

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09.00 uur tot 17.30 uur
Woensdag: 09.00 uur tot 17.30 uur
Donderdag: 09.00 uur tot 17.30 uur
Vrijdag: 09.00 uur tot 17.30 uur
Zaterdag: 09.00 uur tot 17.00 uur
Koopavond: volgens afspraak
Koopzondag: 1e zondag van de maand

Meer informatiepagina's


Kom langs

Routebeschrijving » »

 

Matrassen Schiedam

Matrassen Schiedam

Matrassen van hoogwaardige kwaliteit vindt u bij speciaalzaak Coppens Slaapcomfort in Schiedam: wij hebben alles voor een goede nachtrust.

Essentieel onderdeel

Heel wat uren van ons leven brengen we door op één oor. Best wel belangrijk dus dat die uren een beetje comfortabel worden doorgebracht. Matrassen van topmerken vindt u daarom bij Coppens Slaapcomfort in Schiedam. Dit product is namelijk een essentieel onderdeel voor een goede nachtrust. Wij verkopen de volgende merken:

  • Auping
  • Ubica (blue en geltx)
  • Products for Wellness

Of u nu een massagematras zoekt, of een matras dat ‘simpelweg’ ondersteunend/ventilerend/drukverlagend werkt: wij hebben het. Om de keuze wat gemakkelijker te maken vindt u hier op onze website uitgebreide productinformatie en de bijbehorende adviesprijzen. Zo kunt u zich vanuit uw luie stoel oriënteren op de matrassen van Coppens Slaapcomfort uit Schiedam.

 

Meer informatie en contact

Hebt u vragen en/of opmerkingen over de matrassen van Coppens Slaapcomfort uit Schiedam? Kom dan eens langs bij onze winkel of neem contact met ons op via een van de onderstaande opties:

  • Bel naar 010 - 426 87 17.
  • Mail naar info@coppensslaapcomfort.com.
  • Vul het contactformulier in.


Comfeel foam

Comfeel foam

Het zeer elastische en soepele ComFEEL+® -schuim garandeert een doeltreffend drukverlagend comfort met het behoud van een optimale ondersteuning. Het 3-delig opgebouwde BULTEX®-schuim in boven-en onderlaag zorgt bovendien voor een uiterst stabiel ligcomfort. De boord in 3Mesh versterkt de goede ventilatie van de matras. Denk eraan, een BULTEX® matras blijft zijn hele leven lang stabiel!

vanaf € 429,00

Meer informatie
Comfeel spring

Comfeel spring

Het zeer elastische en soepele ComFEEL+® -schuim garandeert een doeltreffend drukverlagend comfort met het behoud van een optimale ondersteuning. Het 3-delig opgebouwde BULTEX®-schuim in boven-en onderlaag zorgt bovendien voor een uiterst stabiel ligcomfort met een tussenlaag met pocketveren voor een nog betere ondersteuning over het hele matrasoppervlak.De boord in 3Mesh versterkt de goede ventilatie van de matras. Denk eraan, een BULTEX® matras blijft zijn hele leven lang stabiel!

vanaf € 479,00

Meer informatie
UBICA Impression Pocketverenmatras

UBICA Impression Pocketverenmatras

Ubica® laat u op een aantrekkelijke wijze kennis maken met de nieuwe Impression matras

nu 2e matras GRATIS

Vanaf € 689,00

Meer informatie
UBICA Impression AIR Pocketverenmatras

UBICA Impression AIR Pocketverenmatras

Ubica® laat u op een aantrekkelijke wijze kennis maken met de nieuwe Impression AIR matras

nu 2e matras GRATIS

vanaf € 779,00

Meer informatie