Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken? Klik op onderstaande button.

Perfect ergonomisch slapen met een matras van YUNO. Dankzij de wetenschappelijk bewezen medische YUNO matras bent u verzekerd van een gezonde slaaphouding!

Op zijn zoektocht naar de 100% correcte slaaphouding ontwikkelde YUNO in samenwerking met Custom 8, een spin-off van KU Leuven, een hoogtechnologische matras. Deze innovatieve, ergonomische matrassen zijn dankzij hun inwisselbare componenten volledig aanpasbaar aan uw lichaam en daarom “Even uniek als jezelf”.

Matras

De YUNO matras werd ontwikkeld op basis van de meetgegevens die via het YUNO-meetsysteem worden verkregen. We hebben de adviezen samengevat in 10 basisprofielen. Hierdoor kunt u online uw matras configureren op basis van uw profielgegevens. De online configuratie kan bij U thuis, bij een YUNO adviespunt of op één van de vele beurzen waarop YUNO vertegenwoordigd is. Deze configuratie gaat heel snel en eenvoudig: U voert simpelweg een aantal basisgegevens in via de configuratiewizard. Op basis van die invoer zal het systeem een advies formuleren over de optimale inlay die past bij het profiel van de klant. Het systeem genereert een realtime productadvies en geeft aan waar zich het dichtstbijzijnde adviespunt bevindt bij wie u de typematras kunt gaan uittesten. We kunnen dus terecht stellen dat een YUNO matras een 100% correcte slaaphouding garandeert voor uw profiel. Het advies is namelijk afgestemd op uw persoonlijke profielgegevens.

Hoes

De YUNO buitenhoes is een hoogwaardige, doorstikte beschermhoes. De buitenhoes is bovendien anti-bacterieel behandeld (ClimateGel©) De YUNO matras is ook verkrijgbaar met een vochtwerende hoes aan dezelfde prijs. Deze hoes is zwart. Matraskern De YUNO matraskern wordt gemaakt van Naturalis. Dit is een koudschuim op basis van een plantaardige olie met een open celstructuur, en ventileert daardoor uitstekend. Het wordt deels gemaakt van de olie van de noot van de ricinusplant. Deze olie wordt in de geneeskunde aangewend om zijn antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen. De noot noch de olie zijn geschikt voor menselijke consumptie. Zo halen we geen grondstoffen weg uit de voedselketen, en is het YUNO-verhaal ook een ecologisch verhaal.

Inlay

Bij de aankoop van een YUNO Matras wordt 1 inlay bijgeleverd. Weet u niet welke inlay de juiste is voor u? Doe dan eerst de digitale meting bij ons in de winkel.

Afmetingen

Indien gewenst, worden Yuno matrassen op maat gemaakt. De meest voorkomende lengtes en breedtes zijn standaard verkrijgbaar, maar mocht U toch graag een andere afmeting hebben, aarzel dan niet ons te contacteren.